BejelentésEgyedi tervezésű családi ház
Nem csak egy kocka :)


Az igatlan 18km-re található B.Pest-től,

Érd.Aszfaltozott utca, buszmegálló 2 perc, bölcsőde és iskola 10 perc, óvoda busszal vagy autóval a leggyorsabb és nem rég nyílt egy uszoda (László tér).3 fázisú ipari áram, víz, villany, kábel net, tv, telefon, gáz, csatorna. 

 

 

727 m2-es rendezett sarki telken, bruttó 150 m2  a lakás, három terasszal, ebből kettő panorámás (belső udvar),  déli fekvésűek. Külső homlokzati rész dryvitozva.


 

A kertben található: örökzöld tuják, 1db 30 éves nyír, 2db fenyő,   25nm-es betonos rész szanetlinek és egy lambériázott tároló helyiség.


 

Pince rész garázs, ahol 2db autót is el lehet helyezni, kazánházban vegyes tüzelésű és gázkazán található, lépcső feljáró a lakrészbe. 


A "földszinten" padlófűtés, konyha beépített bútorral, étkező ahonnan külső terasz nyílik, hálószoba beépített bútorral, fürdő, wc, mosókonyha, kamra, lépcsőfeljáró a galériára, rálátás a nappalira ami 1,2 m-es szintkülönbséggel van lejjebb.


A nappaliban egyik fal szinte teljesen ablak, 6m-es belmagassággal (tetősík), kényelmes és tágas, nincs az embernek bezártság érzete. Rálátás a galériára és a feljáróra.


A galériáról nyílik a tetőtér, külső terasszal, kettő szobával, ahol radiátoros fűtés található. 

Az ingatlan irányára: 30 500 000 Ft

 

0620/9358-244Oszd meg ezt a hivatkozást

 

 
Üzenetküldés
Kérdéseket itt tehet fel.

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!